Tijdens het Octaaf van Pasen overwegen we tijdens de rozenkransgebeden de Glorievolle Geheimen. Dit doen we elke dag tot en met Beloken Pasen ofwel tot aanstaande zondag.

Morgen om 15.00 uur bidden we wereldwijd met alle Radio Maria radiozenders het rozenhoedje van de Goddelijke barmhartigheid. De Radio Maria Wereldfamilie verbindt zich in gezamenlijk gebed vanwege de COVID-19 pandemie. Bid mee.

De rozenkrans (het rozenhoedje) kun je op maar liefst zeven momenten van de dag live met Radio Maria meebidden. U kunt live een tientje meebidden door tijdens de rozenkrans naar de studio te bellen op 073 687 2001. Voor tijden van de Rozenkrans klik hier

Luister en bid samen met Radio Maria Nederland via DAB+ en internet (radiomaria.nnl of de gratis app).

Glorievolle geheimen & Goddelijke barmhartigheid