Radio Maria start in de Goede Week met een nieuwe serie van het programma de ‘Paus aan het Woord’. Luister elke dinsdag naar een aflevering van de serie ‘Catechese over de Eucharistie’.

“Voor ons christenen is het van fundamenteel belang goed de waarde en de betekenis in te schatten van de heilige Mis om steeds dieper onze relatie met God te beleven. Door middel van deze catechese, zou ik samen met jullie de schoonheid willen herontdekken die in de viering van de Eucharistie verborgen is en die, eenmaal onthuld, de volle zin geeft aan het leven van elkeen.” – Paus Franciscus (dd. 8 november 2017)

Van november 2017 t/m april 2018 gaf Paus Franciscus elke woensdag bij zijn algemene audiëntie een catechese over de Eucharistie. Deze reeks catecheses richt de blik op het “hart” van de Kerk, namelijk de Eucharistie. P. Koos Smits en Yvonne Koopman nemen u als luisteraars mee met deze woorden van onze Paus. Deze nieuwe serie komt (door de gevolgen van het coronavirus) in de plaats van de Katholieke Agenda.

Beluister deze serie (14 afleveringen) elke dinsdag om 10.15u, 16.30u of 23.15u bij Radio Maria Nederland, via DAB+ en internet (www.radiomaria.nl of de gratis app) – en luister uitzendingen terug via: www.radiomaria.nl/uitzendinggemist.

Paus aan het woord – Catechese over de Eucharistie