De heilige Franciscus van Sales heeft gezegd “de Rozenkrans is het beste van alle gebeden”. “Bid dan vrienden! Bid tot Maria, onze Heilige Moeder, voor al die mensen die nu in nood zijn. Bid de Rozenkrans dat velen mogen genezen en het Coronavirus uit de wereld mag verdwijnen.” – Voorzitter Ger Zimmermann van Radio Maria Nederland.

Radio Maria is dagelijks biddend aanwezig, de rozenkrans (het rozenhoedje) bidden we op meerdere momenten van de dag (zie onder). Specifieke gebedsintenties worden daarin meegenomen, geef je gebedsintenties door via radiomaria.nl (klik hier) of mail naar info@radiomaria.nl.

Rozenkrans (Rozenhoedje) gebeden bij Radio Maria (datum 31/3):
01.00 uur – Rozenkrans – Droevige Geheimen (dinsdag)
03.00 uur – Rozenkrans van de Goddelijke Barmhartigheid.
08.30 uur – Rozenkrans – Droevige Geheimen
12.15 uur – Rozenkrans – Droevige Geheimen
15.00 uur – Rozenkrans van de Goddelijke Barmhartigheid.
17.00 uur – Rozenkrans – en Vespers

Extra gebedsuur
Elke dinsdag bidden we om 11.00u. het extra uur van gebed en bemoediging in deze ‘Corona-tijd’. Luister naar Radio Maria via DAB+, internet of de Radio Maria app.

Bid de Rozenkrans