Beste luisteraars, de pandemie heeft de wereld in zijn grip. Maar God houdt ons met liefde in de palm van Zijn hand. Laten we verbonden zijn en blijven in de liefde van God en met elkaar. Gods Geest is het die ons helpt en bijstaat. Gods ontferming en redding is in Christus, laten we opkijken naar het Kruis en ons allen toevertrouwen aan Hem in gebed.

In dit bericht drie belangrijke items voor deze week (week nr. 13):

1. de Bisschoppen hebben gisteravond besloten dat er geen eucharistievieringen tot Pinksteren bijgewoond kunnen worden. Dat geldt ook voor doordeweekse missen.

Via Radio Maria Nederland kunt u dagelijks wel de mis blijven ontvangen. Radio Maria is hiertoe geroepen en maakt dat met liefde voor God en voor u mogelijk.
Eucharistievieringen maandag – vrijdag: 09:00 uur én om 19:00 uur.
Eucharistievieringen weekend: zaterdag om 9:30 uur / zondag om 10:00 uur.

2. Paus Franciscus heeft opgeroepen om morgen (25/3) om 12.00 uur het Onze Vader te bidden met alle christenen wereldwijd. Bid de woorden mee die Jezus ons gegeven heeft! Sluit hierbij aan op woensdag 25 maart ofwel het Hoogfeest van de Aankondiging van de Heer.

3. Paus Franciscus zal a.s. vrijdag 27 maart om 18.00 uur de Urbi et Orbi-zegen uitspreken vanwege de covid-19 pandemie. De zegen zal live te volgen zijn. De Paus gaat voor in gebed, het woord en aanbidding van het heilig Sacrament. Aan deze uitzonderlijke zegen is de mogelijkheid verbonden tot een volledige aflaat. Kom in het reine bij God, vertrouw je Hem toe.

Gebedsuur – vandaag (24/3) om 11.00 uur (en elke week op de dinsdag).
Om 11.00u houden we een gebedsuur, speciaal om te bidden voor de situatie in ons land. Yvonne Koopman gaat samen met p. Koos Smits voor in gebed.

Radio Maria is dagelijks biddend aanwezig op de radio, sluit aan in gebed en geef de gebedsintenties door voor hen die het gebed hard nodig hebben. – klik hier

Luister naar Radio Maria Nederland via DAB+, internet of de gratis Radio Maria App. Download de Radio Maria app – klik hier

Bestel je DAB+ radio bij radiomaria.nl – klik hier
Heb je nog geen DAB+ radiozender, bestel via RadioMaria.nl een radio, en we zorgen dat je deze spoedig krijgt. Geef een gift voor deze radio’s (een richtprijs staat erbij) en draag zo bij aan het Katholieke geluid in Nederland.

Geef aan Radio Maria Nederland. Radio Maria is geheel afhankelijk van uw giften en dient geen enkel commercieel belang. Geef hier (klik hier)

Deel dit bericht zodat zoveel mogelijk mensen hiervan op de hoogte zijn.

Dagelijks de Eucharistieviering en Gebed