Radio Maria Nederland lanceert twee mooie Radio items op As-woensdag! Vanuit de studio in Heiloo start het programma ‘Naar de Bron’ en p. Koos Smits haakt aan met dagelijkse overwegingen met de ‘Communio van de dag’ in de vastentijd. Een mooi aanbod van extra inspiratie en verdieping!

Luister op aswoensdag ook naar het programma geloofsvorming (11.00u en 20.30u) waarin we verdiepen n.a.v. de vastentijd / aswoensdag.

Om 19.00u zenden we de eucharistieviering uit, op aswoensdag is dat vanuit de Gerardus Majellakerk in Utrecht.

Communio van de dag.
Luister in de vastentijd elke dag naar een woord van p. Koos Smits aan de hand van de communioteksten uit de liturgie. Deze overwegingen zullen elke dag om 9.45u na de eucharistievieringen uitgezonden worden met een herhaling om 13.30u en 22.10u.

Naar de Bron.
Luister wekelijks naar het nieuwe programma ‘Naar de bron’ bij Radio Maria. Vanuit de studio in Heiloo richten afwisselend Pater Gerard Wijers SSS, Moeder Esperanza SSVM van de Blauwe Zusters, pastoor Anton Overmars én rector Jeroen de Wit zich wekelijks tot de luisteraars van Radio Maria Nederland. Alle vier zijn zij op de één of andere manier betrokken bij het Heiligdom O.L.V. ter Nood in Heiloo. Iedere woensdag om 09:45 uur en herhaald om 13:30 uur en 22:15 uur.

 

 

Start de vastentijd met Radio Maria.