Op Valentijnsdag herhalen we een mooie persoonlijke lezing uit het archief… Wim en Annette Peeters spreken over liefde en lijden, de kracht van het sacrament van het huwelijk. Deze lezing werd gehouden In september 2017 bij een bijeenkomst in het Sint-Janscentrum*.

Luister om 18.00u naar Radio Maria Nederland, via DAB+ en internet (www.radiomaria.nl of de gratis app) – of Luister de lezing terug via:
RM audiotheek: http://bit.ly/3buJDpa
RM soundcloud: http://bit.ly/37ntYox

Radio Maria Nederland biedt u meer dan 6000 uitzendingen aan via de audiotheek. In dit rijk gevulde archief kunt u zoeken op spreker, datum, thema of uw eigen zoekterm invoeren. De audiotheek is te benaderen via de gratis te downloaden app vanzz Radio Maria en de website. De app kunt u downloaden voor tablet of smartphone.  Ga voor meer informatie naar radiomaria.nl/app

Daarnaast heeft het Katholiek Nieuwsblad een artikel op de site staat van Wim en Annette Peeters met als titel ‘Wij hebben alles aan het huwelijk te danken’. KN artikel: http://bit.ly/kn-inspiratie

foto: KN – Jan Peeters


*Deze bijeenkomst (15-16 september 2017) stond in het teken van de ouders van de H. Theresia van Lisieux, waar de relieken van de heilig verklaarde HH. Louis en Zélie Martin toen aanwezig waren. Wim en Annette Peeters verzorgden op deze dag de inleiding, die u hier als archiefstuk kunt terugluisteren.

HH. Louis en Zélie Martin

Valentijnsdag – lezing Wim & Annette Peeters