Opdracht van de Heer / Maria Lichtmis.
De kerststallen gaan bij veel gezinnen na dit weekend weer terug in de kast en wellicht dat u pannenkoeken gaat bakken deze zondag. Met Maria Lichtmis hebben we mooie gebruiken en tradities. Ook is 2 februari de dag van het Godgewijd leven en… de verjaardag van Radio Maria Nederland! Het belangrijkste is uiteraard het vieren van de hoogmis zelf waar we stilstaan bij de opdracht van de Heer in de tempel van Jeruzalem.

12 jaar Radio Maria Nederland.
Radio Maria Nederland bestaat komende zondag 2 februari 12 jaar! Dankbaarheid én verwachting omlijsten dit mooie moment. Luisteraars, bidders, donateurs, vrijwilligers en (voormalige) medewerkers bijzonder bedankt! Radio Maria draait allereerst dankzij God, maar ook dankzij u allen!
Een nieuw jaar laat zich voor ons ontvouwen, met vertrouwen op God mogen we samen ontdekken wat de Heer in petto heeft en hoe we daaraan mogen meewerken.

Tip: Luister zondag naar het interview met Kapelaan Willem Renders over het ontstaan van Radio Maria Nederland. De kapelaan was daar deel van en afgelopen week mocht hij hier samen met Yvonne fijntjes op terugblikken.

Het interview wordt viermaal uitgezonden:
zondag 2 februari om 08:00u, 11:45u. én 21:00u.
maandag 3 februari om 05:30u.

Dag van het Godgewijde leven.
Komende zondag wordt ook de “(wereld)dag van het Godgewijde leven” gevierd. Mgr. de Jong, de zusters van Merkelbeek en andere religieuzen uit het bisdom Roermond komen hiervoor samen in de Parochiekerk St. Clemens te Merkelbeek. Vanuit deze kerk wordt om 16.00u het gebedsuur voor roepingen uitgezonden bij Radio Maria Nederland.

Eucharistievieringen dit weekend.
Radio Maria zendt dit weekend de volgende eucharistievieringen uit in Nederland:

Zaterdag om 09.30u vanuit de H. Lodewijkkerk in leiden met celebrant pastoor Smith.
Zondag (Opdracht van de Heer – Maria Lichtmis) om 10.30u vanuit de H. Dionysiuskerk* (’t Heike) te Tilburg.

Luister naar Radio Maria Nederland, via DAB+ en internet (www.radiomaria.nl of de gratis app).

Maria Lichtmis & 12 jaar Radio Maria Nederland