Niet elke pastoor of kapelaan in Nederland is bekend met Radio Maria, laat staan in het bezit van een DAB+ radio. Radio Maria wil daar samen met u verandering in brengen!

Tijdens de actieweek start de actie “Geef de pastoor een Radio!”. Is er in uw parochie een pastoor of kapelaan zonder DAB+ radio? Dan willen we u vragen om actie te ondernemen. Een priester die bekend is met Radio Maria kan dit namelijk ook weer doorgeven aan zijn parochianen.

Hoe werkt het?
U kunt via de website (klik hier) of telefonisch (073 687 2000) een DAB+ radiotoestel bestellen bij Radio Maria. Deze krijgt u dan z.s.m. toegestuurd. En vervolgens biedt u deze aan aan uw pastoor of kapelaan.

Leg het moment met de priester vast met een video of foto en stuur het door naar info@radiomaria.nl of via sociale media! Bellen naar de redactie mag ook, we horen graag de verhalen. Dit kan weer anderen inspireren!

Lars en Frank in Actie op Facebook!
Tijdens de Radio Maria actieweek (van 25 t/m 29 november) komen er 3 video’s op facebook te staan van de roadtrip van Lars en Frank om meerdere priesters een DAB+ radio te geven. Drie leuke video-vlogs met grappige en interessante ontmoetingen zijn te vinden (vanaf maandag, woensdag en vrijdag) op: www.facebook.com/radiomariaNL

De actie “Geef de pastoor een Radio!” loopt na de actieweek door in de advent. Gedurende deze periode zullen we vanuit Radio Maria extra aandacht geven aan deze actie.

 

Actie: Geef de pastoor een Radio!