Aanstaande vrijdag 17 en zaterdag 18 mei organiseert Radio Maria haar jaarlijkse Mariathon. Twee dagen lang worden alle luisteraars en iedereen die Radio Maria van belang vindt opgeroepen om een extra gift over te maken.

Op beide dagen wordt er van 06:30 uur tot 22:30 uur gezellige en onderhoudende radio gemaakt vanuit de studio in Den Bosch. Ondertussen zit een telefoonpanel klaar om uw toegezegde donaties te noteren. Gedurende de hele uitzending kan er gebeld worden naar 073-6872000 om een gift toe te zeggen.

De missie van Radio Maria wereldwijd staat centraal. Dit jaar richten we bijzonder de aandacht op Syrië en Irak. Ook daar is Radio Maria actief om de Blijde Boodschap te verspreiden.

Radio Maria ontvangt geen subsidie en dient geen commerciële belangen. Ze is volledig afhankelijk van giften van luisteraars.

Aanstaande vrijdag en zaterdag: Mariathon 2019