Omdat u niet de hele dag aan de radio gekluisterd kunt zijn helpen we een handje. In deze rubriek blikken we terug op de afgelopen week en kijken we vooruit naar de week die komen gaat.

Afgelopen week

Tip: Compendium van de Catechismus
Op maandagmiddag is priester Cor Mennen wekelijks te gast. Hij gaat dieper in op de vragen uit het Compendium van de Catechismus. Inmiddels zijn we aanbeland bij vraag 195. Alle uitzendingen zijn uiteraard terug te luisteren via de audiotheek van Radio Maria.

Volgende week

Tip: Aan tafel met…
Maandag 4 februari schuift Arnoud Drop aan in de studio. Hij is directeur van Alpha Nederland en kan alles vertellen over de welbekende Alphacursussen. We bespreken onder andere het nieuwe boek ‘Als God renoveert’ met als ondertitel ‘De parochie van onderhoud naar bloei’. Ook vragen we hem naar zijn persoonlijke motivatie om zich hiervoor in te zetten.

A.s. maandag 4 februari, 11:00 uur, herhaling om 20:30 uur

Op de hoogte blijven?

U kunt zich inschrijven voor het gratis weekoverzicht. Dan krijgt u iedere vrijdag een programmaoverzicht op 1 A4-tje in uw e-mailbox.

(Terug)luistertips voor deze week – vrijdag 1 februari