Een prachtig resultaat!

Op vrijdag 15 en zaterdag 16 december organiseerde Radio Maria Nederland de jaarlijkse Kerstmarathon. Twee dagen live radio, van 06:30 uur tot 22:30 uur, waarbij iedereen die Radio Maria een warm hart toedraagt, werd opgeroepen om de missie financieel te ondersteunen.

Radio Maria is afhankelijk van uw gift
Iedere maand heeft Radio Maria € 50.000 nodig om alle kosten te kunnen betalen. Er komt maandelijks structureel te weinig geld binnen waardoor Radio Maria afhankelijk blijft van incidentele grote giften. In groot vertrouwen op de voorzienigheid hebben we de voorgaande jaren deze grote giften mogen ontvangen. Maar dit geeft geen garantie voor het huidige jaar en de toekomst.

“Ik hoop dat iedere luisteraar overweegt wat hij of zij kan bijdragen aan de prachtige missie”, zegt programmadirecteur pater Elias. “Radio Maria heeft uw steun hard nodig om het jaar goed af te kunnen sluiten.”

U kunt uw gift voor Radio Maria overmaken op:

IBAN: NL30 INGB 0674 7509 77
BIC: INGBNL2A
Ten name van Radio Maria te ’s-Hertogenbosch
Onder vermelding van ‘Gift Kerstmarathon 2017’

Dankbaar voor een prachtig resultaat!