Op vrijdag 15 en zaterdag 16 december organiseert Radio Maria Nederland de jaarlijkse Kerstmarathon. Twee dagen live radio van 06.30 uur tot 22.30 uur waarbij iedereen die Radio Maria een warm hart toedraagt, wordt opgeroepen om haar missie financieel te ondersteunen.

Iedere maand heeft Radio Maria € 50.000 nodig om alle kosten te kunnen betalen. Er komt maandelijks structureel te weinig geld binnen waardoor Radio Maria afhankelijk blijft van incidentele grote giften. In groot vertrouwen op de voorzienigheid hebben we de voorgaande jaren deze grote giften mogen ontvangen. Maar dit geeft geen garantie voor het huidige jaar en de toekomst.

“Ik hoop dat iedere luisteraar overweegt wat hij of zij kan bijdragen aan de prachtige missie”, zegt programmadirecteur pater Elias. “Radio Maria heeft uw steun hard nodig om het jaar goed af te kunnen sluiten.”

Maak uw kerstgift over o.v.v. ‘Gift Kerstmarathon 2017’
Radio Maria te ’s-Hertogenbosch
IBAN: NL30 INGB 0674 7509 77
BIC: INGBNL2A

Kerstmarathon: vrijdag 15 en zaterdag 16 december